¿Necesita contactar con una empresa?
Información telefónica
Servicio € /
min
Servicio de información telefónica

VOLAR A LA CERDANYA

Zonas de vuelo

Ideal per als amants de la natura i per a les persones que busquen noves sensacions, com contemplar el paisatge a vista d’ocell amb una panoràmica de 360 ​​º.

Volar en globus és una manera diferent de viatjar, és surar a l’aire, en calma i en silenci. Sentir la sensació de llibertat absoluta, de serenitat i esperit aventurer.
Enlairarem del centre d’aquesta ampla vall del Pirineu, gaudint de la privilegiada vista de tot el Pirineu francès per una banda i de la serra del Cadí per l’altra.

En dies clars, podem observar Montserrat, el Mar Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó i el Montseny… Sempre amb els Pirineus al fons.

L’activitat comença a primera hora del matí (entre les 7.00 i les 8.00, segons l’època de l’any). És el moment que l’atmosfera està més freda i estable i el vent més calmat.

RECOMANACIONS PER AL DIA DEL VOL;

Portar roba còmoda i calçat adequat per caminar pel camp. La vestimenta serà d’acord amb l’època de l’any, a l’estiu es pot volar amb màniga curta, però a l’hivern necessitaràs roba d’abric.
Utilitzar sabates, sabatilles esportives o botes de trekking, ja que la major part dels enlairaments i aterratges els fem al camp, per la qual cosa convé evitar els talons i sandàlies.
L’espai a l’interior de la barqueta és limitat, per això us demanem que porteu bosses petites.
També és aconsellable que porteu la vostra càmera de fotos.
Per motius de seguretat Anoiaballoons no recomana el vol a:

Dones embarassades, nens petits, amb una estatura inferior a 1 metre i persones que pateixin malalties greus.

Localización del vuelo

Haz ya tu reserva


Volar en globo por la tarde : La Cedanya

220€ / adulto

Reservar

Vuelos en globo exclusivos : La Cedanya

900€

Reservar

Volar en globo por la mañana :La Cedanya

170€ / adulto

Reservar

Reservar