¿Necesita contactar con una empresa?
Información telefónica
Servicio € /
min
Servicio de información telefónica

VOLS CAPTIUS

Tipos de vuelos

El seu esdeveniment no serà el mateix si hi inclou un globus. Els globus són un element alhora desconegut però familiar, són cridaners i originals, i donaran un toc especial al seu esdeveniment.

El globus pot operar en mode Captiu, el que significa que estarà lligat al sòl durant la seva operació. Hi ha l’opció de pujar i baixar perquè els convidats al vostre esdeveniment puguin provar per uns minuts la sensació de flotar a l’aire a bord d’un globus. La capacitat és d’aproximadament 40 – 50 persones per hora

Hi ha, a més, la possibilitat de dotar el globus de la imatge de la seva marca, creant un excel·lent suport publicitari que atrau l’atenció de tot aquell que el vegi. Un globus estàndard fa uns 25 metres d’alçada i ofereix una imatge dinàmica de la seva marca. Els globus poden estar decorats per complet amb la seva imatge, o col·locar una pancarta sobre la tela, hi ha diferents fórmules que poden adaptar-se a la necessitat del client.

Per conèixer més sobre aquestes possibilitats i poder atendre-us de forma individualitzada, podeu contactar amb nosaltres.

Què inclou?

Aquest tipus de vol genera un contacte molt directe amb el públic. El globus s’ancora a terra i realitza pujades i baixades d’uns 15 o 20 metres d’alçada, resultant molt espectacular a la nit.Reservar