¿Necesita contactar con una empresa?
Información telefónica
Servicio € /
min
Servicio de información telefónica

VOLAR EN GLOBUS A LA TARDA

Tipos de vuelos

VOLAR EN GLOBUS A LA TARDA

El passeig en globus és màgic i especial a la tarda. En volar a la tarda normalment ens desplacem més distància, ja que acostumem a tenir una velocitat de vent superior a la que fem servir als matins.

A banda d’aquest detall, el fet que la llum del sol vingui de l’oest ens permet observar el paisatge amb uns tons que el fan realment especial i màgic.

Durant la primavera, tardor i hivern podem fer vols a la tarda amb regularitat. A l’estiu és més complicat perquè l’activitat tèrmica no desapareix pràcticament fins a la nit, amb la qual cosa ens limita la durada del vol. Però també volem. Una experiència increïble, i sempre en globus amb no més de cinc passatgers, ja que amb globus més grans resulta més complicat tant l’enlairament com l’aterratge.

Els vols de tarda els realitzem a la comarca de l’Anoia, amb la qual cosa tindrem una bona visibilitat de Montserrat. Eventualment ens desplacem a La Segarra o el Bages. Sempre per trobar millors condicions meteorològiques.

Què inclou?
La durada del vol serà d’una hora aproximadament, segons el vent i l’orografia del terreny. Podrem arribar a una alçada de 1000 metres o més depenent de la zona.

Durant el vol amb globus l’equip de terra ens seguirà amb el 4×4, mantenint la comunicació per ràdio.

En acabar celebrarem amb el típic brindis amb cava, un petit refrigeri al mateix camp d’aterratge i un diploma de vol.

RECOMANACIONS PER AL DIA DEL VOL;

Portar roba còmoda i calçat adequat per caminar pel camp. La vestimenta serà d’acord amb l’època de l’any, a l’estiu es pot volar amb màniga curta, però a l’hivern necessitaràs roba d’abric.
Utilitzar sabates, sabatilles esportives o botes de trekking, ja que la major part dels enlairaments i aterratges els fem al camp, per la qual cosa convé evitar els talons i sandàlies.
L’espai a l’interior de la barqueta és limitat, per això us demanem que porteu bosses petites.
També és aconsellable que porteu la càmera de fotos, unes ulleres de sol i una gorra per protegir el cap de la calor dels cremadors, especialment a l’estiu.
Per motius de seguretat Anoiaballoons no recomana el vol a:

Dones embarassades, nens petits, amb una estatura inferior a 1 metre i persones que pateixin malalties greus.

Haz ya tu reserva


Volar en globo por la tarde : Comarcas de la Cataluña Central

220€ / adulto 220€ / niño

Reservar

Volar en globo por la tarde : La Segarra/Pla d'Urgell-Lleida

220€ / adulto 220€ / niño

Reservar

Volar en globo por la tarde : Volar cerca de Barcelona

220€ / adulto 220€ / niño

Reservar